Opis stanowiska:
- kompleksowe wsparcie Managera w kwestiach organizacyjno-administracyjnych;
- pomoc przy organizacji eventów;
- zapewnienie sprawnej i terminowej realizacji projektów;
- ścisła współpraca z dostawcami usług;
- zarządzanie dostawami i przygotowywanie zamówień;
- kontakt z klientami firmy.
Wymagania:
- dwa lata doświadczenia w obszarze gastronomii i profesjonalnej obsługi klienta;
- dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie (min. B1)– kryterium obowiązkowe;
- wysoko rozwinięte umiejętności planowania, organizacji pracy oraz ustalania priorytetów;
- samodzielność, otwartość na wyzwania, odpowiedzialność i komunikatywność;
- umiejętność podejmowania decyzji pod presją czasu;
- wysoka kultura osobista.
Oferujemy:
- stabilne zatrudnienie bezpośrednio przez naszego klienta w oparciu o umowę o pracę;
- możliwość rozwoju i doskonalenia kompetencji zawodowych w ramach współpracy;
- ciekawą i pełną wyzwań pracę;
- pracę w ścisłym Centrum Warszawy;
- atrakcyjne wynagrodzenie.